Založ si blog

3 dôvody, prečo by express doprava mala byť pre eshopy samozrejmosťou

express doprava

Rozbiehate svoj prvý eshop a neviete, aké možnosti dopravy by ste mali svojim zákazníkom ponúknuť? Alebo hľadáte spôsoby, ako zvýšiť predaje v už existujúcom eshope? Jednou z možností je express doprava. Tá totiž prináša eshopom obrovské benefity – my sme vybrali tie 3 najväčšie, o ktorých by ste určite mali vedieť.

Čím skôr, tým lepšie

Samozrejme, najväčšou výhodou, ktorú express doprava prináša, je rýchlosť doručenia. V dnešnej dobe, kedy platí „už včera bolo neskoro“, je expresná zásielka skvelou príležitosťou, ako si získať viac zákazníkov aj náskok pred konkurenciou.

Či už sa vaši zákazníci nevedia objednávky dočkať alebo ju naozaj súrne potrebujú, práve doprava môže byť kľúčovým faktorom pri rozhodovaní, či si daný produkt zakúpia u vás alebo u konkurencie. A to ešte nehovoríme o špeciálnych situáciách, akými je napríklad predvianočné obdobie, kedy by mala byť možnosť expresnej dopravy pre eshopy doslova samozrejmosťou.

Express doprava zlepšuje zákaznícku skúsenosť

Priamo úmerne s rýchlosťou doručenia sa zvyšuje aj spokojnosť a lojalita vašich zákazníkov. Zrejme každému majiteľovi eshopu sa už stalo, že sa predpokladaný dátum dodania objednávky predĺžil a nie všetci zákazníci sú ochotní to pochopiť a akceptovať. Express doprava je však zárukou, že tovar bude doručený včas – treba si len vybrať prepravnú spoločnosť, ktorá vám včasné dodanie garantuje.

Mimochodom, vedeli ste, že podľa prieskumov pôsobia eshopy s možnosťou expresnej dopravy na zákazníkov oveľa dôveryhodnejšie?

Bezpečnejší spôsob prepravy

Rovnako ako oneskorená zásielka, aj poškodená zásielka býva pre zákazníkov nemilým, no pomerne častým prekvapením. Pri express doprave je však balík v oveľa väčšom bezpečí, než pri bežnom spôsobe dopravy, a to najmä z toho dôvodu, že prepravná spoločnosť zaňho preberá plnú zodpovednosť. Zároveň, pri expresnej doprave sa spravidla prepravuje menší počet zásielok, čo znamená menší počet zastávok a tým aj menej manipulácie s balíkmi a menšie riziko poškodenia.

Zaujala vás express doprava? Kontaktujte nás a my vám radi pripravíme nezáväznú cenovú ponuku.

Medzinárodná preprava – rýchly sprievodca pre začínajúce biznisy (II. časť)

18.07.2022

Už viete, aký spôsob prepravy bude pre váš biznis najvhodnejší? Ak si nie ste istí, prečítajte si prvú časť nášho článku, v ktorej sme sa pozreli na najčastejšie spôsoby prepravy, ktoré medzinárodní prepravcovia ponúkajú. Dnes sa pozrieme bližšie na ďalšie „doplnkové“ služby, o ktorých by ste mali vedieť a ktoré by ste mali pri výbere prepravnej spoločnosti [...]

Medzinárodná preprava – rýchly sprievodca pre začínajúce biznisy (I. časť)

11.07.2022

Ak ste začínajúci biznis, ktorý potrebuje vyriešiť import alebo export tovaru z/do zahraničia, potom máte pred sebou neľahkú úlohu. Vybrať si spoľahlivú logistickú spoločnosť, zorientovať sa v ponuke prepravných služieb, zistiť, čo naozaj potrebujete... Vieme, ako náročný môže byť tento proces, a preto sme si pre vás pripravili článok, v ktorom vás prevedieme [...]

Je paletová preprava tovaru naozaj tým najefektívnejším riešením pre váš biznis?

04.07.2022

Paletová preprava tovaru je jedným z najefektívnejších spôsobov prepravy. Prečo to tak je? Aké sú výhody paletovej prepravy? Prečítajte si v našom článku.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

focuslogistics

Sme partner, na ktorého sa viete spoľahnúť. Našou špecializáciou je expresná preprava z/do Turecka a Veľkej Británie. Ponúkame tiež služby FTL (celovozovej) a LTL (čiastočnej) prepravy v rámci EU. Samozrejmosťou je vybavenie všetkých potrebných colných formalít.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 13089x
Priemerná čítanosť článkov: 1454x

Autor blogu